Alla inlägg den 8 januari 2016

Av Jeanette ****s**** - 8 januari 2016 18:12

Det var ett tag sen, har slutat jobba på jobbet jag var på men fick nya vänner så det är alltid nått. Nu letar jag nytt jobb igen och med sambons stora hjälp så har det gått jättebra får även tacka svärisarna för deras hjälp ? har dålig kontakt med 2 st men det e inte jag som valt det och det är inget jag hänger upp mig på jag har 3 andra jag pratar med, min underbara sambo och mina underbara vänner så det är lugnt. Sånt som händer antar jag.
Utöver det har jag åkt på världens förkylning tack vare vädret som varit så himla konstigt, ena dagen snöar det för att nästa dag inte vara ett spår av det och nu denna veckan har det som varmast varit -3 och det är mitt på dagen för att sen gå ner till -11 och även lägre vissa kvällar.
Har varit en fullspäckad vecka, hade besök av min underbara vän A och hennes dotter ? firat sambons morfar och där var även hans bror med sin fru och två barn så det var kul att få träffa dom ännu mera.
Blev dålig samma dag men det blev värre på kvällen efter kalaset och sen har det bara blivit sämre.
Gjorde våfflor idag så jäkla gött ? ikväll blir det till att slå in brossans paket då vi ska dit i morron och fira honom ska bli så kul att träffa familjen igen var ändå några dagar sen.

Ovido - Quiz & Flashcards