Alla inlägg den 15 januari 2016

Av Jeanette ****s**** - 15 januari 2016 12:52

Firadet hemma hos brossan var jätte trevligt och hans nya lgh var skit snygg.
Jag och sambon körde ner väldigt tidigt och gick på väla en runda och bara tog det lugnt. Hade hellre velat sova lite till med tanke på att vi var hos vänner dagen innan och kom hem vid halv 2 på natten och upp vid 7 tyckte jag inte om alls. Menmen vi hade det trevligt.
Inom Knäred på hemvägen för att gratta Henry som fyllde år då, var hemma vid 10 och blev sängen typ direkt då man var så trött och förkylningen hade blivit värre.

Idag är förkylningen bättre måste inte ta näsdroppar under dagen utan tar enbart när jag ska sova. Gick upp när Jonas gick upp satte mig i soffan och målade lite, sen tvättade jag så man slipper tvätta på söndag när man kommer hem. Åt frukost och lunch och diskade upp det plus gårdagens då jag gjorde makaronilåda som J fick med till jobb och jag fick lite till lunch idag sen ligger där en låda i frysen tänkte J kan ta den med på måndag.
Fixade chipsen inför söndag så det är gjort, nu väntar jag bara på att J ska komma hem så jag vet vilken väska vi ska packa i då vi ska spendera helgen nere i Simrishamn hos hans föräldrar och även passa på att träffa hans syster och hennes familj.

Fick hem ett välkommen till Ljungby paket inte helt fel det, fick för några veckor sen en väska/pärm vad det nu var med papper och en bok om ljungby men detta nya innehöll kuponger på ikea :) så nu blir det snart ikea igen och handla.

Ovido - Quiz & Flashcards