Alla inlägg den 13 mars 2016

Av Jeanette ****s**** - 13 mars 2016 19:45

I onsdags pratade vi om att köra ner till Simrishamn redan på fredakvällen men när fredan väl kom så blev det inte så. Mannen tyckte vi skulle vara hemma och åka ner tidigt på lördagen istället. Helt ok.
Han satte kl på halv 6 men jag hörde inte den så vi kom inte upp förrens kvart i 7 vilket gav oss 45 min att göra oss redo och köra. Så det blev en snabbdusch sen fixa paketen och iväg, kl blev 8 när vi lämnade vår gata.
10 var vi nere i Simrishamn på frukost hos Mannens syster med familj, det var väldigt trevligt. Ungarna fick öppna sina paket och svärmor och Eve tyckte om kläderna som bara den så det var bra och kul.
Sen gick vi över till svärföräldrarna och umgicks med dom och vid 4 tiden gick vi tillbaka till Eve för att göra oss i ordning då det blev fest på kvällen med start kl 18 med middag och dricka och sen dricka och snacks. Vid 12 åkte vi ner på stan, jag och Eve åkte hem vid 1 då hon och M bråkade då M sa nått väldigt dåligt men visst situationen satte dom sig båda i så ja... Iaf vi städade upp i vardagsrummet och sen gick hon ner och jag gick in i gästrummet. Vid 1halv 2 kommer männen hem. Min satt och pratade med M så kl blev 4 innan vi väl somnade men trots det så vaknade jag vid halv 8 och Mannen vid 8 så vi satte oss i soffan och slappade. Vid 10 kommer Eve upp så vi åt frukost, M satt kvar därnere på rummet då han drack mest så han var dagen till ära bakfull. Men man blir bara 30 en gång.
Eve hämtade ungarna så det blev lite bus med dom, A var små förkyld och M var på bushumör.
Ett besök hos svärisarna en runda innan vi åkte hem. Körde inom pizzerian och hem, startade Arn nr2 som nu börjar närma sig slutet och sen blir det sängen tack och lov.
#Fireball #jäger #cider #breezer #fisk #valhalla #kahluaWhiteRussin

Av Jeanette ****s**** - 13 mars 2016 00:49

Nu bloggen är man tillbaka hos Eve och M.
Liten försovning i morse (eller igår) så vi blev en halvtimme försenade ut på vägen än vad vi tänkt oss...
Men vi kom till frukost kl 10 och det var huvudsaken...
God frukost, kvalitetstid med svärisarna, fest på kvällen och nu är vi då hemma igen tidigare än vad som var planerat menmen nu blir det lite tid med Eve och sen sängen får se om männen kommit tillbaka tills dess.

Ovido - Quiz & Flashcards