Alla inlägg den 12 juli 2011

Av Jeanette ****s**** - 12 juli 2011 22:30

Passade alla tre Nielsen ungarna idag :) och det var som vanligt inte svårt... Bus ville bara inte sova fast hon var trött men när mamma kom hem igen somnade vi hos henne.... Jag var hos Malin fram till Kul-I-Juli började :)
Jag hjälpte Malin med maten när hon pratade i telen och samtidigt dansade jag med Bus och det tyckte hon var roligt för som hon skrattade och hade sig :)
Vi stod och väntade på bussen vid 6 tiden och såg tre 2:or köra förbi innan 84 kom :) När vi gick på fick vi alla kortlek och en plånbok.... Bus lekte med min kortlek som hon tyckte smakade väldigt gott..

Vi var först så vi ställde oss på vår vanliga plats och sen kom hela gänget; Mamma, Pappa, Elin, Lisa, Sola och Kevin :)

Kevin gick och strax efter kom Kajsa till oss....
Vi promenerade hem och pratade och hade roligt... Lisa var tvungen att komma med upp så alla gick upp och då tog Sola kaffe så det slutade med att dom stannade en stund och då passade jag på att ge Sola och Lisa vars ett tackkort från studenten :) Och ni andra får det i posten eller i handen beroende på om vi hinner träffas innan jag skickar ut dom...

*Nettan* 

Ovido - Quiz & Flashcards