Alla inlägg den 24 juli 2011

Av Jeanette ****s**** - 24 juli 2011 14:25

I fredags åkte moster och gänget till Serbien så Pelle var inte här då :/ Ha det bra i Serbien och lycka T med bröllopet Karro :)

Igår var vi ute på en shopping runda lite överallt som slutade hemma hos syrran :) Efter att ha velat ha kinamat ett bra tag nu så åt vi det äntligen igår :) vi orkade inte vänta tills på torsda och det är FESTIVAL ;) 

Hemma hos syrran gjorde vi allt möjligt innan vi åkte till maxi. Jag hittade sju böcker som jag köpte ( får passa på nu när dom ha rea ;) ) När vi kom hem blev det lite mys, jag och elin i vars en fötölj (som vanligt) medans mamma och pappa fick dela på soffan. Jag läste min ena bok i pauserna till sommarkrysset. På kvällen/natten hade jag läst klart boken och den är jätte bra den heter "snälla pappa, nej" och handlar om en lite pojke som växer upp med en styvpappa som misshandlar honom och hans systrar. Boken var helt otrolig att läsa, bara att få se hur allmänheten tyckte om han var helt... ja jag vet inte. Men jag rekomenderar den som bara den...
Idag har jag inte gjort så mycket och ska inte göra så mycket iheller. Tänker slappa och ta det lugnt... I morron får jag fixa allt ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen och läsa nästa bok :)

Men innan jag gör det vill jag rekomendera ännu en låt som jag tycker är otroligt bra. Lifehouse - Everything
*Nettan* 

Ovido - Quiz & Flashcards