Alla inlägg den 25 februari 2012

Av Jeanette ****s**** - 25 februari 2012 21:45

Idag var jag med mami hos doktorn, vi hade tid men ja den tiden kunde man ju inte rätta sig efter men mami kom in och fick pencilin iaf så det var ju bra typ. Inom och shoppade lite innan vi gick hem där jag gjorde middag :P


Lite slapp framför datan en stund blev det och sen lite spel innan det blev dags för GLADIATORERNA ! och jag trodde faktist att jag skulle göra som jag brukar (heja på gladiatorerna) men jag hejjade faktist på en av utmanarna mest för att han var grymt bra, han lekte med gladiatorerna och ALLA satt och skrattade :) vilket innebar att när han sen inte kom först i mål blev man lite sur men ja han var duktig :) 


Har hittat några favvisar bland låtarna som spelas väldigt ofta och hade jag bara haft hemma bio anlägningen inkopplad till datan så hade jag spelat på full volym med en massa bas, mest för att reta grannen här hemma hade nog inte gjort nått och förhoppningsvis hade grannen lärt sig något men det är väl bara önsketänkande?! Jag kan inte riktigt tänka mig hur man som mamma väljer att åka till sin nuvarande kille och lämna sin 14 åriga dotter hemma så hon kan gör vad fan som helst... Varrannan helg har hon fest och det gör väl inget men när klockan börjar närma sig 5 på morgonen kan man ju tycka att hon kunde tänka längre än vad näsfan räcker, bara för att inte hon behöver gå upp tidigt innebär det inte att vi andra inte iheller behöver det. Men ja man kan inte få allt och de flesta grannar här är rätt så sura på den familjen så lite till och dom lär nog få flytta.. Här i huset är vi rätt så taighta, det blir lite olika saker som man går på, halloween fest, gårdsfest och lite middagsbjudningar + att vi är inte så många som bor här i huset så man blir "vän" med alla och hälsar när man ses och lite sånt men inte med denna familjen. Men jaja lite till så blir det nog "borta" sen :P


Mina uppg. som jag skulle göra har jag börjat på så i morron behöver jag bara skriva in på datan, ett litet steg på vägen ;) 


Som ni kan se har jag två länkar här idag. Den första är till en smyckessida som ni borde kolla in :) där finns allt möjligt till en liten summa och det bästa med det är att man även kan komma med egna önskemål.

Den andra går till (ni som följer gladiatorerna) Prime/ Mikael. Bloggen brukar jag kolla in lite då och då, han skriver hur han har tränat och kommer med lite träningstips.. 


http://lindassmycken.storedo.com/

http://aldrigvila.se/



Nä nu får jag sätta fart har ju såå mycket att göra :P


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards