Alla inlägg den 3 september 2012

Av Jeanette ****s**** - 3 september 2012 11:24

Idag är det måndag hela dagen :P och jag ska vara barnvakt. 

Hela veckan är helt knäpp och väldigt huller-om-buller för jag har glömt hälften. Så när moster kommer ska jag fråga om vilka tider och vilka dagar för det har jag helt glömt bort. Vet iaf. att jag ska ha Ronja i morron och samtidigt vara hos Tandis men papi kör mig till dagis och sen hem så man hinner sitta ner en stund innan man ska gå igen. 

Denna vecka är man nog inte ledig ledig utan det blir en massa spring. Mami fyller snart år, eller ja den 29 men man måste fixa presenter innan dess. Hade tänkt åka hem till syrran så hade hon och jag kollat vid henne för dom har andra affärer där uppe än här nere men eftersom jag alltid har nått att göra och hon jobbar ibland så vet jag inte riktigt när det ska ske. Mami kör bara med det att hon inte vill bli firad och visst vi behöver inte fira henne, det är ju trots allt hon som fyller år så hon får välja själv men paketer måste man ha :D det lär bli som papis present, en massa olika småsaker. 

Men för en person blir dte lite stressigt, för man ska handla och hålla koll på alla kvitton så när man väl är färdig så ska man höra av sig till resten av syskonen och visa vad man köpt och sen även hur mycket jag ska ha av dom, låter inte mycket men det blir det för jag råkade köpa två likadana till papi förra året men som tur var såg jag det innan jag rev av prislappen så jag bytade den. 

Nää Måndag var det ;) och nu ska jag fixa lite lunch och sen får vi se vad som händer sen


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards