Alla inlägg den 17 september 2012

Av Jeanette ****s**** - 17 september 2012 12:02

En hel vecka sen jag skrev men ja det har inte hänt nått direkt och när det väl hänt nått så har jag inte orkat blogga. Förra veckan var jag barnvakt månda, onsdag-freda. Var nere i stan med kussen, syrran och bebben :D innan jag och kussen åkte hem och jag gjorde midda som blev klar lagom tills A och moster kom hem :)

Var hos brossan och hjälpte honom, lite för mycket tyckte han och lite för lite tyckte jag ;)

Syrran och Ronja sov här i helgen :D och det var väldigt roligt. Linda kom ner med mila på lördagen och det var väldigt roligt. Saknade bara en annars hade det varit hela familjen.


Idag är det full rulle igen. Haha vet iaf. vad jag ska önska mig i julklapp, fler timmar på dygnet. 


Blir en massa skit hit och dit. Måste planera veckan med mami så man kan göra allt som måste göras. Det ända jag kan säga är att det är tur att jag inte har någon skola utan bara jobb där jag då kan ta med mig jobbet om vi ska nånstans, för annars hade man inte fått ihop det. Papi och Mami ska ut till farmor en dag men när då?! ja det är en bra fråga. Ska jag med vilket jag vill så kan jag i morron men det blir för tidigt att åka så ja det blir väl att man åker dit sen på lördag och kommer hem sent. Om dom inte åker själva förstås. 

Men ja det blir säkert bra... 

Ska hinna med att shoppa lite oxå innan mami fyller år. visserligen fyller hon inte år förrens på lördag nästa vecka men det känns som om att man inte kommer hinna.. Syrran tänkte att vi kunde shoppa nu i helgen men vi får se hur det blir. Annars så åker jag på torsdag förmiddag till väla och kollar och sen tar man nästa stopp under nästa vecka.

Hinner inte mer nu, en massa saker som ska göras innan jag ska hämta kussen på skolan. 


*Nettan*



Ovido - Quiz & Flashcards