Alla inlägg under september 2012

Av Jeanette ****s**** - 20 september 2012 14:00

Är i parken med kussenE och Ronja. Ronja sover o har gjort det sen halv 1 typ.

*nettan*

Av Jeanette ****s**** - 17 september 2012 12:02

En hel vecka sen jag skrev men ja det har inte hänt nått direkt och när det väl hänt nått så har jag inte orkat blogga. Förra veckan var jag barnvakt månda, onsdag-freda. Var nere i stan med kussen, syrran och bebben :D innan jag och kussen åkte hem och jag gjorde midda som blev klar lagom tills A och moster kom hem :)

Var hos brossan och hjälpte honom, lite för mycket tyckte han och lite för lite tyckte jag ;)

Syrran och Ronja sov här i helgen :D och det var väldigt roligt. Linda kom ner med mila på lördagen och det var väldigt roligt. Saknade bara en annars hade det varit hela familjen.


Idag är det full rulle igen. Haha vet iaf. vad jag ska önska mig i julklapp, fler timmar på dygnet. 


Blir en massa skit hit och dit. Måste planera veckan med mami så man kan göra allt som måste göras. Det ända jag kan säga är att det är tur att jag inte har någon skola utan bara jobb där jag då kan ta med mig jobbet om vi ska nånstans, för annars hade man inte fått ihop det. Papi och Mami ska ut till farmor en dag men när då?! ja det är en bra fråga. Ska jag med vilket jag vill så kan jag i morron men det blir för tidigt att åka så ja det blir väl att man åker dit sen på lördag och kommer hem sent. Om dom inte åker själva förstås. 

Men ja det blir säkert bra... 

Ska hinna med att shoppa lite oxå innan mami fyller år. visserligen fyller hon inte år förrens på lördag nästa vecka men det känns som om att man inte kommer hinna.. Syrran tänkte att vi kunde shoppa nu i helgen men vi får se hur det blir. Annars så åker jag på torsdag förmiddag till väla och kollar och sen tar man nästa stopp under nästa vecka.

Hinner inte mer nu, en massa saker som ska göras innan jag ska hämta kussen på skolan. 


*Nettan*



Av Jeanette ****s**** - 10 september 2012 19:34

Idag är det måndag och redan hela veckan planerad. Inte dåligt det.


Idag hade jag kussen här, mormor var oxå här så det blev spagetti och köttbullar.. en liten kompromiss mellan mig och syrran ;) 

Mami och papi är med farmor och har inte kommit ännu, det måste vara en massa jobb därute får bara hoppas på att dom kommer snart för jag tror inte mami tog medicin med sig.


I morron ska jag nog inte göra nått, får kanske gå med mormor i stan.


Nu blir det TVD med syrran och macka :D


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 5 september 2012 16:48

Idag har det bara varit en massa spring hit och dit. Var nere på af idag och fick ingen bättre hjälp denna gången, eller jo hon sa åt mig att göra högskoleprovet och en massa annat för att öka mina chanser på att komma in. Men det är ju lätt för henne att säga. Efter det gick jag inom Åhléns för att kolla upp lite saker till mami men det fanns inget som jag tyckte wow denna ska hon ha. Men som tur e så är det inte nu ihelgen men det går så fort.
Passar lillkussen hemma hos honom och just nu sitter han framför datorn och spelar ett spel som jag inte förstår men han gör och han har kul och det är väl huvudsaken. Idag blir det en längre stund för det är möte på skolan men det är roligt och väldigt lätt att passa honom. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, har lite ont i tanden från igår men en tablett och sen somnar jag ;)
Nää nu ska jag fixa lite mat till oss.

*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 3 september 2012 11:24

Idag är det måndag hela dagen :P och jag ska vara barnvakt. 

Hela veckan är helt knäpp och väldigt huller-om-buller för jag har glömt hälften. Så när moster kommer ska jag fråga om vilka tider och vilka dagar för det har jag helt glömt bort. Vet iaf. att jag ska ha Ronja i morron och samtidigt vara hos Tandis men papi kör mig till dagis och sen hem så man hinner sitta ner en stund innan man ska gå igen. 

Denna vecka är man nog inte ledig ledig utan det blir en massa spring. Mami fyller snart år, eller ja den 29 men man måste fixa presenter innan dess. Hade tänkt åka hem till syrran så hade hon och jag kollat vid henne för dom har andra affärer där uppe än här nere men eftersom jag alltid har nått att göra och hon jobbar ibland så vet jag inte riktigt när det ska ske. Mami kör bara med det att hon inte vill bli firad och visst vi behöver inte fira henne, det är ju trots allt hon som fyller år så hon får välja själv men paketer måste man ha :D det lär bli som papis present, en massa olika småsaker. 

Men för en person blir dte lite stressigt, för man ska handla och hålla koll på alla kvitton så när man väl är färdig så ska man höra av sig till resten av syskonen och visa vad man köpt och sen även hur mycket jag ska ha av dom, låter inte mycket men det blir det för jag råkade köpa två likadana till papi förra året men som tur var såg jag det innan jag rev av prislappen så jag bytade den. 

Nää Måndag var det ;) och nu ska jag fixa lite lunch och sen får vi se vad som händer sen


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 2 september 2012 16:34

Sitter på mc med syrran och Ronja som äntligen vaknat så nu e det bara hon som ska äta innan vi går.

Ovido - Quiz & Flashcards