Alla inlägg den 5 juni 2012

Av Jeanette ****s**** - 5 juni 2012 16:53

I söndags var jag, Elin, Malin och Ronja på pålsjö och matade ankorna och "fiskarna" och hade det jätte roligt, iaf så hade jag roligt åt syrran som inte tyckte att jag höll ronja tillräckligt hårt. Min syster = hönsmamma :D

Glass och en massa skitsnack innan jag och E promenerade hem igen. 

Men till nästa gång tar jag gympadojor och inget annat, för så länge som vi var ute och gick... har aldrig haft så ont i fötterna ( förutom på studenten ) men ja vi hade det roligt även om när man sen kom hem inte orkade gå på fötterna. 



Igår var Ronja här, hon hade med sig godis ifrån båten som hon sen tyckte att vi skulle öppna kl. 9 på morgonen vilket inte vi andra tyckte. En massa lek och bus innan jag skulle gå till frissan. 

Hos frissan V pratar vi om allt. Har gått hos henne nu i tre år typ och alla i familjen går dit så hon känner oss rätt så bra så vi pratade om skolan och hit och dit. Berättade om vilken jävla soppa lärcentrum gjort och allt annat. Då svarade hon med att jag då har läst tre kurser på två månader och det var ju inte så dumt. Haha roligare att se det på det sättet. Sen frågade hon hur jag ville ha det, som vanligt vill jag ha det kort och resten fick hon bestämma. Hon valde att ta "kniven" och slita på håret så det skulle bli som hon ville men idag märker jag ingen skillnad ifrån innan jag klippte mig, igår kunde man känna att det kändes konstigt men idag? inget. Mitt hår har sitt eget liv, det spelar ingen roll vad jag har i det så blir det aldrig som jag vill. Det sitter i EN max TRE timmar innan det blir som vanligt igen. Så därför har jag slutat fixa med håret för det bir aldrig som jag (eller nån annan) vill. För precis som med familjen och släkten så får man helt enkelt acceptera att man inte kan ändra på något och sluta skämmas. Vilket jag gjorde för flera år sen.


På kvällen såg jag lite nya avsnitt av V.M 



Idag ( efter hur många som helst brev till läraren på lärcentrum ) fick jag svar. ÄNTLIGEN ! ! men då skrev hon bara att hon inte visste varför jag inte fått mitt betyg och blah blah blah. Sen kom posten och då hade jag fått mitt betyg. Men vill jag ha ut mina uppg. som jag gjorde ås måste jag ta mig ner till dom för hon kan inte skicka dom. Eftersom jag fått vänta hur länge som helst så tänker inte jag gå ner i första taget, utan det får bli när jag har nått annat som jag ska göra i stan. Men nu har jag iaf mina betyg så i morgon ska jag skicka in det så får vi se hur det blir med skolan.


Ikväll blir det sista avsnittet av Desp. Kan inte fatta att det är sista avsnittet men sen samtidigt är det nog på tiden haha.

Annars blir det Rookie Blue eller V.M


Kärleken har vingar, Äktenskapet går på kryckor 


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards