Alla inlägg den 11 april 2011

Av Jeanette ****s**** - 11 april 2011 13:34

Men skidinlägget får vänta tills i morron, måste hämta bilderna från M först så jag har alla bilder :)


Menmen idag är det måndag och jag passar Elias idag :) vi får se vad vi hittar på... när han har gått hem måste jag plugga lite inför NA i SVB på torsdag och inför mitt prov om den nordiska mytologin och den grekiska mytologin men jag är helt säker på att jag kommer att klara det :) Men annars idag händer inte så himla mycket men imorgon herregud vad mycket som händer då ;) men det får ni veta i morgon.

Innan helgen däremot måste jag fixa till min CV så jag kan söka jobb för en sommar utan pengar är inte kul alls :( men som tur har man snälla föräldrar som hjälper till men det är inte så kul vill ha egna pengar jue ;)

Det var inte så tråkigt i skolan idag, jag hade två ämne och sen slutade jag :)  på SV skulle A berätta lite om provet och han gick igenom vad en artikel och en krönika är och skillnaden men jag fattar fortfarande inte utan ska be mina systrar om hjälp för såna stora ord A använde.. det var helt sjukt ingen fattade.. Vi har den lektionen i en timme men under den timme hann vi bara gå igenom var vi ska vara på torsda, hur länge och som sagt vad en krönika och en artikel var och sen satt man och dividerade resten av tiden, men A är snäll och släpper oss alltid en kvart innan vi slutar :) Nä nu ska jag inte skriva mer måste börja på läxan :)
Until we meet again :)

Ovido - Quiz & Flashcards