Alla inlägg den 13 april 2011

Av Jeanette ****s**** - 13 april 2011 19:55

Idag började jag halv 9 men läraren kom inte förrens 9 vilket var helt ok för jag satt i soffan och tittade på nyhetsmorgon inne på media :) Jag började på min utställning (mer info sen) slutade halv 10 och spenderade rasten med att spela kort med en lärare som stod bakom en när man försökte bluffa och sa "men det var ju inte ruter kung" :( menmen när han gick blev det bättre att bluffa :) 

på lektionen fick vi höra att vi skulle leta upp vad 50 ord betydde innan vi slutar men ingen klarade det så vi fick det förlängt :)

Sen var det lunch som man mer än gärna kan lämna till de fattiga barn om de ens vill ha den ;) efter lunch var det samma lektion igen fast med en annan lärare och det blev inte bättre :/ men som tur var hade vi henne bara i en halvtimme sen fick vi sluta :)

S frågade om jag inte kunde vänta med henne i skolan tills hennes man skulle komma och eftersom jag inte hadde alltför bråttom hem tänkte jag att det var lugnt så jag stannade. 5 över halv 2 går brandlarmet och vi går ut (sakta för varje gång det går igång är det inte så allvarligt) vi ställer oss vid gatan där hennes man skulle komma. kvart 10 i kommer brandbilen och tre brandmän går in, hennes man kommer så jag går till bussen. Brandbilen kör 55 från skolan och under tiden fick jag höra av några tjejer på busshållsplatsen att det var några som satte fyr på toapapper och hade lagt det på toastolen eller nått sånt. Men så himla allvarligt var det ju inte. Jag tror att brandmännen tänker när larmet går på skolan att dom inte behöver skynda sig för det brinner aldrig så allvarligt ändå eller nått, hade varit kul att veta :)

Nää nu ska jag öva inför nationella i svenska B som jag ska ha i fem timmar i morron... :( hörs i morron :)

*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 13 april 2011 15:56

Ursäkta mig igen Linda glömde helt bort igår men här kommer ett kort inlägg ska fixa mina studentkort jue ;)
Dagen var helt ok, var inte så länge man var i skolan men tycker synd om dom som satt och hade prov när några satte fyr på toapapper så man fick utrymma hela skolan, men ja mer om det sen ;)
Ska fixa korten nu men ni höres igen snart :) 

Ovido - Quiz & Flashcards