Alla inlägg den 14 april 2011

Av Jeanette ****s**** - 14 april 2011 13:12

Dagen börjar med ett nationellt prov i SVb som inte var så svårt som jag trodde. Provet började halv 9 och när jag fick provet och skulle läsa igenom den och välja vilken utav de olika punkter jag ville skriva om tappade jag hjärnan totalt, jag hade ingen aning om vad ett inlägg var eller nått så jag bytade och valde att skriva en artikel om Något att bita på som handlar om vampyrer, från förr (Dracula) till nu (vampyrerna i Twilight, True blood, Vampire Diaries) så det var ett lätt ämne att skriva om :)
Efter knappt en timme kände jag mig klar men jag ville vara helt säker så jag läste igenom det igen och väntade på att klockan skulle bli halv 10 så jag kunde gå men jag såg att jag hade glömt nått så jag fick fylla på så det var tur att jag läste igenom. kvart i 10 är jag klar och lämnar in det och det gör I också :) sen gick vi till skåpet hon skulle hem och jag skulle vänta på S för vi skulle träna till nästa prov i fallbeskrivning som vi ska ha i morron, I valde att stanna kvar på skolan tills S var klar ;) vid 11 hör E av sig till I och frågar om hon ska äta men det ville hon inte  så bad jag I skriva till E om S kommer men E sa att hon hade åkt hem... och då blev jag riktigt arg för hon sa till mig innan vi skulle skriva att vi skulle träna till provet och sen hör hon inte av sig eller något utan bara går! så jag blev skitsur men jag åkte hem då istället. Vi slutade efter provet nämligen :)

Väl hemma kollade jag upp lite olika klänningar till studenten, jag har hittat några men vet inte vilken jag vill ha och vilken som ser bäst ut så jag ska höra med mamma när hon kommit hem så hon kan kolla efter vi ätit :)

Idag blir det kebabrulle från Filbornapizzerian :) finns bara ett ord till att beskriva dom och det är MEGA!! men dom e skit goda :) 

Ikväll händer inte så mycket mer än att kolla upp lite olika filmer på bion och sen slänga sig i sängen för att titta på tv och sen sova börjar ju tidigt i morron men prov det första man gör ;)

*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards