Alla inlägg under juni 2012

Av Jeanette ****s**** - 6 juni 2012 21:00

I dag är det nationaldagen och vi firade dagen på Fredriksdal. Lite missnöjd med maten blev jag, dom hade lite pita kvar så vi fick bara vars en liten bit och ingen baklawa ( stavas det så?) fanns där. Men en är bättre än ingen. Vi tittade på djuren och jag tog en del bilder (som tyvärr får komma upp sen, har glömt bort var jag la sladden) haha ovanligt. Sen blev det mat på MC :D innan vi promenerade hem igen. 


Firandet på tv börjar så nu ska jag stänga av datan och titta på det och sen en film.


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 5 juni 2012 16:53

I söndags var jag, Elin, Malin och Ronja på pålsjö och matade ankorna och "fiskarna" och hade det jätte roligt, iaf så hade jag roligt åt syrran som inte tyckte att jag höll ronja tillräckligt hårt. Min syster = hönsmamma :D

Glass och en massa skitsnack innan jag och E promenerade hem igen. 

Men till nästa gång tar jag gympadojor och inget annat, för så länge som vi var ute och gick... har aldrig haft så ont i fötterna ( förutom på studenten ) men ja vi hade det roligt även om när man sen kom hem inte orkade gå på fötterna. 



Igår var Ronja här, hon hade med sig godis ifrån båten som hon sen tyckte att vi skulle öppna kl. 9 på morgonen vilket inte vi andra tyckte. En massa lek och bus innan jag skulle gå till frissan. 

Hos frissan V pratar vi om allt. Har gått hos henne nu i tre år typ och alla i familjen går dit så hon känner oss rätt så bra så vi pratade om skolan och hit och dit. Berättade om vilken jävla soppa lärcentrum gjort och allt annat. Då svarade hon med att jag då har läst tre kurser på två månader och det var ju inte så dumt. Haha roligare att se det på det sättet. Sen frågade hon hur jag ville ha det, som vanligt vill jag ha det kort och resten fick hon bestämma. Hon valde att ta "kniven" och slita på håret så det skulle bli som hon ville men idag märker jag ingen skillnad ifrån innan jag klippte mig, igår kunde man känna att det kändes konstigt men idag? inget. Mitt hår har sitt eget liv, det spelar ingen roll vad jag har i det så blir det aldrig som jag vill. Det sitter i EN max TRE timmar innan det blir som vanligt igen. Så därför har jag slutat fixa med håret för det bir aldrig som jag (eller nån annan) vill. För precis som med familjen och släkten så får man helt enkelt acceptera att man inte kan ändra på något och sluta skämmas. Vilket jag gjorde för flera år sen.


På kvällen såg jag lite nya avsnitt av V.M 



Idag ( efter hur många som helst brev till läraren på lärcentrum ) fick jag svar. ÄNTLIGEN ! ! men då skrev hon bara att hon inte visste varför jag inte fått mitt betyg och blah blah blah. Sen kom posten och då hade jag fått mitt betyg. Men vill jag ha ut mina uppg. som jag gjorde ås måste jag ta mig ner till dom för hon kan inte skicka dom. Eftersom jag fått vänta hur länge som helst så tänker inte jag gå ner i första taget, utan det får bli när jag har nått annat som jag ska göra i stan. Men nu har jag iaf mina betyg så i morgon ska jag skicka in det så får vi se hur det blir med skolan.


Ikväll blir det sista avsnittet av Desp. Kan inte fatta att det är sista avsnittet men sen samtidigt är det nog på tiden haha.

Annars blir det Rookie Blue eller V.M


Kärleken har vingar, Äktenskapet går på kryckor 


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 2 juni 2012 20:51

Några bilder på min stora "lilla" gullunge Ronja. Moster älskar dig   


Inte ens två år och kan redan ta kort på en systemkamera (tack vare mig) men det är mitt jobb att lära dig en massa skit ;)  



               






 på dig busfia

Love U 


*Nettan*

 
Av Jeanette ****s**** - 2 juni 2012 20:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jeanette ****s**** - 2 juni 2012 20:29

Idag blev det en shoppingrunda :) syrran skulle ha skor, jag skulle ha badshorts men det blev lite mer ;)


Var ute hos morfar först en runda. Under tiden vi står där så börjar det regna men bara lite och pappa börjar plantera blommor och sen tar det väl 5 min sen börjar det spöregna :( inte kul alls men vi planterade klart innan vi gick till bilen och då var det varme som gällde så man kunde torka lite. Vi har det alltid trevligt i bilen, idag började vi prata om gamla minnen för jag kom på att sist det regnade så här samtidigt som vi var i bilen var när vi var i Danmark (när vi fyra minsta var små haha) och vi var på väg därifrån. Och sen hoppade vi till när vi var på tosselilla med faster haha ja inte har vi tråkigt iaf.


På väla var det hur mycket folk som helst men vi fick det vi skulle ha och lite till. Även jag köpte ett par skor. Innan vi gick in på Ikea :)


Ikväll blir det film med syrran eller själv, vilket som helst så kommer det bli jätte skönt att lägga sig i sängen och titta på film och bara ta det lugnt. 


Ska prata med M om i morron så om inte en promenad kanske det blir nått annat :D


     



*Nettan*  

Av Jeanette ****s**** - 1 juni 2012 21:01

Idag har bus varit här :D har tagit en massa roliga bilder på henne. Men jag orkar inte lägga upp några ikväll har suttit o hållt på med mitt CV och Personligt Brev och det har tagit sin tid. Det är inte alltid lätt att skriva om sig själv( går inte alls för min del) men med hjälp fixade jag det. Har lättare att hjälpa andra med sina och komma på en massa saker men mitt eget?! nänä det går inte :P


Har sökt två jobb idag, inom posten och på ett lager. Ska söka ett till på måndag men det får bli när syrran kommit hem ifrån jobb för jag kommer inte på något att skriva om LPFÖ sen ska jag till ett på onsdag även det ett lager jobb men brossan har aldrig klagat på det och det är ändå ett jobb och jag kommer säkert trivas. Lyckas alltid hitta något roligt med ett jobb (eller ja nästan) och hålla kvar den tanken och göra det bästa av det. 


Nu ska det bli film frågan är bara om det blir själv eller jag får sällskap?! hmm.. ;) 


leaving you with something a wise man once said; 


‎"Happiness can be found even in the darkest of times…if one only remembers to turn on the light." - Dumbledore



*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards