Alla inlägg under april 2011

Av Jeanette ****s**** - 14 april 2011 13:12

Dagen börjar med ett nationellt prov i SVb som inte var så svårt som jag trodde. Provet började halv 9 och när jag fick provet och skulle läsa igenom den och välja vilken utav de olika punkter jag ville skriva om tappade jag hjärnan totalt, jag hade ingen aning om vad ett inlägg var eller nått så jag bytade och valde att skriva en artikel om Något att bita på som handlar om vampyrer, från förr (Dracula) till nu (vampyrerna i Twilight, True blood, Vampire Diaries) så det var ett lätt ämne att skriva om :)
Efter knappt en timme kände jag mig klar men jag ville vara helt säker så jag läste igenom det igen och väntade på att klockan skulle bli halv 10 så jag kunde gå men jag såg att jag hade glömt nått så jag fick fylla på så det var tur att jag läste igenom. kvart i 10 är jag klar och lämnar in det och det gör I också :) sen gick vi till skåpet hon skulle hem och jag skulle vänta på S för vi skulle träna till nästa prov i fallbeskrivning som vi ska ha i morron, I valde att stanna kvar på skolan tills S var klar ;) vid 11 hör E av sig till I och frågar om hon ska äta men det ville hon inte  så bad jag I skriva till E om S kommer men E sa att hon hade åkt hem... och då blev jag riktigt arg för hon sa till mig innan vi skulle skriva att vi skulle träna till provet och sen hör hon inte av sig eller något utan bara går! så jag blev skitsur men jag åkte hem då istället. Vi slutade efter provet nämligen :)

Väl hemma kollade jag upp lite olika klänningar till studenten, jag har hittat några men vet inte vilken jag vill ha och vilken som ser bäst ut så jag ska höra med mamma när hon kommit hem så hon kan kolla efter vi ätit :)

Idag blir det kebabrulle från Filbornapizzerian :) finns bara ett ord till att beskriva dom och det är MEGA!! men dom e skit goda :) 

Ikväll händer inte så mycket mer än att kolla upp lite olika filmer på bion och sen slänga sig i sängen för att titta på tv och sen sova börjar ju tidigt i morron men prov det första man gör ;)

*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 13 april 2011 19:55

Idag började jag halv 9 men läraren kom inte förrens 9 vilket var helt ok för jag satt i soffan och tittade på nyhetsmorgon inne på media :) Jag började på min utställning (mer info sen) slutade halv 10 och spenderade rasten med att spela kort med en lärare som stod bakom en när man försökte bluffa och sa "men det var ju inte ruter kung" :( menmen när han gick blev det bättre att bluffa :) 

på lektionen fick vi höra att vi skulle leta upp vad 50 ord betydde innan vi slutar men ingen klarade det så vi fick det förlängt :)

Sen var det lunch som man mer än gärna kan lämna till de fattiga barn om de ens vill ha den ;) efter lunch var det samma lektion igen fast med en annan lärare och det blev inte bättre :/ men som tur var hade vi henne bara i en halvtimme sen fick vi sluta :)

S frågade om jag inte kunde vänta med henne i skolan tills hennes man skulle komma och eftersom jag inte hadde alltför bråttom hem tänkte jag att det var lugnt så jag stannade. 5 över halv 2 går brandlarmet och vi går ut (sakta för varje gång det går igång är det inte så allvarligt) vi ställer oss vid gatan där hennes man skulle komma. kvart 10 i kommer brandbilen och tre brandmän går in, hennes man kommer så jag går till bussen. Brandbilen kör 55 från skolan och under tiden fick jag höra av några tjejer på busshållsplatsen att det var några som satte fyr på toapapper och hade lagt det på toastolen eller nått sånt. Men så himla allvarligt var det ju inte. Jag tror att brandmännen tänker när larmet går på skolan att dom inte behöver skynda sig för det brinner aldrig så allvarligt ändå eller nått, hade varit kul att veta :)

Nää nu ska jag öva inför nationella i svenska B som jag ska ha i fem timmar i morron... :( hörs i morron :)

*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 13 april 2011 15:56

Ursäkta mig igen Linda glömde helt bort igår men här kommer ett kort inlägg ska fixa mina studentkort jue ;)
Dagen var helt ok, var inte så länge man var i skolan men tycker synd om dom som satt och hade prov när några satte fyr på toapapper så man fick utrymma hela skolan, men ja mer om det sen ;)
Ska fixa korten nu men ni höres igen snart :) 

Av Jeanette ****s**** - 11 april 2011 13:34

Men skidinlägget får vänta tills i morron, måste hämta bilderna från M först så jag har alla bilder :)


Menmen idag är det måndag och jag passar Elias idag :) vi får se vad vi hittar på... när han har gått hem måste jag plugga lite inför NA i SVB på torsdag och inför mitt prov om den nordiska mytologin och den grekiska mytologin men jag är helt säker på att jag kommer att klara det :) Men annars idag händer inte så himla mycket men imorgon herregud vad mycket som händer då ;) men det får ni veta i morgon.

Innan helgen däremot måste jag fixa till min CV så jag kan söka jobb för en sommar utan pengar är inte kul alls :( men som tur har man snälla föräldrar som hjälper till men det är inte så kul vill ha egna pengar jue ;)

Det var inte så tråkigt i skolan idag, jag hade två ämne och sen slutade jag :)  på SV skulle A berätta lite om provet och han gick igenom vad en artikel och en krönika är och skillnaden men jag fattar fortfarande inte utan ska be mina systrar om hjälp för såna stora ord A använde.. det var helt sjukt ingen fattade.. Vi har den lektionen i en timme men under den timme hann vi bara gå igenom var vi ska vara på torsda, hur länge och som sagt vad en krönika och en artikel var och sen satt man och dividerade resten av tiden, men A är snäll och släpper oss alltid en kvart innan vi slutar :) Nä nu ska jag inte skriva mer måste börja på läxan :)
Until we meet again :)

Av Jeanette ****s**** - 6 april 2011 10:34

Har inget bättre för mig just nu så jag kan ju fortsätta blogga ;) 

Så fort jag har fått alla bilder skriver jag om min sköna semester hos Grinchen ;)

Jag ska försöka blogga varje dag nu framöver, det händer ju så hilma mkt nu :) 

Låten som spelas väldigt mkt är Miley Cyrus Stay, jag brukar inte tycka om hennes låtar men denna är väldigt bra om man lyssnar på texten förstås ;)
Nää nu ska jag fortsätta med läxorna :( 

Av Jeanette ****s**** - 6 april 2011 10:08

Helt fel dag det vet jag men har ju glömt att blogga om prinsessans dop så det måste jag göra innan jag kan skriva mer :)

DOPET!

Dopet var i samma kyrka som vi några månader tidigare varit i nämligen Adolfsbergskyrkan där Malin och Kent gifte sig. Ronja fick samma kyrka och samma präst :)

Jag kan skriva hur mycket som helst om den dagen men det får bli bilder istället :)

 Ronja

 Ronja med sina faddrar/Mobror, Morfar & Mormor

 Ronja med sina faddrar


 Ronja, faddrarna och prästen


 Familjen Nielsen och prästen


 Storasyster Emilia fick hälla upp dopvattnet

 Storebror Albin fick hålla i ljuset


 Hela familjen Nielsen 

 Gamlemormor matar Ronja



  Moster Linda och Ronja

  Mobror/Gudfar Dick och Ronja



 Nästkusinen Lina med Ronja

  Mormor, mamma, Ronja och kusinen Emilia

 Mamma, Ronja, moster Elin och mormor

 Mamma och Ronja


    Ronja Viola Elinora Nielsen   


Ovido - Quiz & Flashcards