Alla inlägg den 23 maj 2011

Av Jeanette ****s**** - 23 maj 2011 18:50

Glömde att skriva vad som hände under tiden jag och I väntade på A. Vi satt på bänken övanför de långa trapporna och då kommer först a drunk man och säger att vi sitter på hans bänk (men hallå var står namnet typ) :P efter det kom det en tant och satte sig vid oss för trapporna var så jobbiga och jo det var dom och då frågade hon oss om det var därför vi satt där men det var det inte (det var brist på annat :P) tillsist kommer det en turk och sätter sig och läser tidningen och strax därpå kommer en geting så vi börjar skrika och vifta med händerna och då sa turken; "skrämde jag er? det var inte meningen jag ska flytta på mig. haha det var jätte roligt och jag försökte säga att det var en geting men då skrattade han bara precis som jaja eller hur. Sen kom A och ja resten vet ni typ. 


I Lördags var det ingen sovmorgon här nä... mamma väckte mig vid kvart i 8 och sa att pappa var på fiket och köpte frulle, när han kommer tillbaka vid 8 får man stiga upp men jag lämnade nog huvet på kudden eller nått var så trött... Efter frukost var det snabbt in i duschen för sen åka till B och E i kolonin :) och de timmarna vi var där blev man j**ligt brun och även röd så klart. men jaja brun blev jag... Vi åt macka till lunch och senare på kvällen vid halv 6 åt vi grillat medans solen var på väg ner. Efter det blev det en snabb runda på MAXI och sen hem igen vid 9 och tog lite godis som jag började äta på men blev mätt så det stod på bordet och jag har under dessa dagar tagit lite då och då och nu börjar det bli mindre (månda) :)


I Söndags var vi hemma hos faster Lisa och Fabror Ove på midda. Det bjöds på nypotatis från Oves jobb och kyckling (från gården :P) Det var jätte gott och vi hade jätte roligt och man fick en liten hörselskada :P Sen satt jag och Elin i soffan med Bagheera medans de andra var på ballkongen. Sen var det hemfärd lagom till 8 och då blev det duschen och sen sängen framför dumburken.


Idag körde pappa mig och I till skolan :) vi skulle vara där till 9 för att vara på skapande men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Gick till svenskan 10 och fick veta att vissa skulle redovisa och om man ville veta betyget idag kunde man stanna annars fick man gå så vi gick :) 

Vi skulle till Britt idag klockan 1 skulle vi vara där men vi var där redan vid 12 och halv 1 kvart i 1 åker några i klassen förbi och dom tutade inte eller smsade om vägen utan dom åkte till Britt och lät oss andra hitta så gott vi kunde men som tur var kom andra från klassen också och Britt kom ut för att hämta oss :) Hon bjöd på köttfärspaj till midda och kladdkaka till efterrätt.. Hennes hur var jätte stort och jag fick veta att hon bott där i 30 år. Sen var vi alla i trädgården och pratade och hade det kul. klockan 4 eller nått var det slut och då gick jag hem till Malin och Ronja :) Nu ikväll händer inte så mycket mer ska hjälpa Elin med hennes novell och sen blir det dumburken och sängen :)


What are words if you really don't mean them when you say them


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards