Alla inlägg den 17 mars 2012

Av Jeanette ****s**** - 17 mars 2012 21:41

Vad har hänt sen sist? ja hm det var mycket :P

Vi hade bus här Onsda- Freda och det var jätte roligt. Hon älskar att stå på bordet och kolla ut på bilarna som kör förbi och ibland sitter hon på fönsterkarmen, men i torsdags var hon helt hängig hela dagen så på morgonen sitter vi vid fönstret som vanligt när hon helt plötsligt tar napp och snutte och lägger sig ner på förnsterkarmen för att sova :) såå gullligt. 


    I Fredags var jag och pappa ute på hoffmanns och köpte många gräddbullar. Vi skulle ha fyra lådor (Till pappas kalas) grannen skulle få två paket (bara för att han fyllde år) syrran skulle ha två (bara för att dom är så goda hehe) och mormor skulle ha en. 

På vägen hem möter vi brossan så vi plockade upp honom för han skulle hem till oss :) och kolla på spelet. Så nu funkar det perfekt  *älskar dig*


Idag var vi inne hos grannen och firade honom. Det var jätte trevligt men jag och elin eller ja hela familjen var yngst tror jag såg så ut iaf. 

Hyresvärden var där och det var jätte roligt.

Vi (eller ja dom) började prata om hur det var när dom var små med straff och sånt, så hyresvärden berättade om när han och hans kusin hade slängt snöbollar på ett företagsfönster och lyckas ta sönder 8 st. Små rutor visserligen så det var ju inga stora men ändå. Och när hyresvärdens pappa då fick veta så ringde han hem till kusinens pappa och berättade som svarade med att "han skulle bara vänta tills han kom hem så ska han få". Hyresvärdens pappa frågar vem som gjorde det och det visade sig att kusinen hade inte träffat någon utan det var ju hyres.. så hans pappa ringer upp honom igen och säger "du kan ta det lugnt din son träffade inga det var min son" varpå han då svarade "den fan missade han rutorna, han ska få när han kommer hem". Som vi skrattade. Sen berättade födelsegrisen att en tjejkompis hade kommit med en tändsticksask och sagt att hon inte vågade men F.G vågade så han tände en, dom satt bredvid en höbal som stod intill hönshuset så det tog ju fyr. Så F.G springer till sin far och skriker att det brinner. När elden är släkt frågar hans pappa vem som gjorde det och då svara ju F.G med att "det var jag far, men det var hon som kom med tändstickorna" hehe

Ja roliga historier från förr är alltid roliga att höra :)


   Sydde klart bus kudde. Hon skulle ha den när hon fyllde år ju och det var ju lite tidigt att börja på den men hennes var redan nålad och klar men det gjorde inget eftersom hon ska få en massa annat så fick hon kudden när hon kom och hon tyckte nog om den för den tog hon, hon skulle sitta på den och ligga på den och när jag tog den blev hon arg och smällde till mig och sen tog hon kudden och gick :P

               I onsdags kom detta med posten :) så jävla glad blev jag. Har bara väntat och väntat sen jag bokade den och nu äntligen har jag den. Har sett de två första skivorna så det är bara sista kvar :( men jag lär se den om och om igen. 


Fick förresten för nån vecka sen den sista Harry Potter filmen också. Så jag ska kolla på den sen :) Min kära syster M köpte den till mig :)


 Såhär trycker man på mobilen när man ska ringa för det gör alltid bus med sin mobil :P

         Mormor och bus spelade musik för allt och alla. Mormor startade den och när det avr en låt som Ronja tyckte om så skruvade hon upp som bara den och när den var slut och det var en dålig låt som kom efter så stängde hon av ljudet. Rumpan i vädret gjorde hon bara för att jag frågade henne var hon satt nånstans och då ställde hon sig och vänder sig om och pekar in på hyllen och säger "där" hehe. Pappa kom och hämta mig och sa "kom skynda dig så ska du få ta en rolig bild på Ronja. Skynda dig innan hon flyttar sig!" Men ja hon tyckte det var roligt och vi andra hade roligt åt henne.


Nää nu ska jag inte sitta här längre utan jag ska spela lite innan jag får lägga mig måste upp tidigt och börja räkna lite för på måndag är det det sista PROVET! Hoppas Hoppas


Glöm förresten inte att titta in på http://lindassmycken.storedo.com/ först till kvarn och det går åt som smöret i solen eller hur ordspråket nu går.


*Nettan*

   

Ovido - Quiz & Flashcards