Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Jeanette ****s**** - 19 mars 2012 20:31

Igår hände det inte så mycket, var såå trött :P hehe nä men det var söndag och då ska man vila. Vi beställde pizza :) som jag och mamma hämtade och på vägen hem springer det en jävla råtta precis framför mig så äckligt. 


Idag har det varit en vanlig måndag. Bus var här och det är alltid roligt och skulle inte hennes pappa ha henne i morron så hade hon varit här då oxå och fått följa med till maxi. Men ja som sagt det finns ju alltid onsda och torsda som vi kanske får ha henne man vet ju inte. 

Hade prov idag och det gick ju sådär men läraren sa att jag kunde få göra det skriftligt vilket underlättar en hel då jag läser av kroppsspråket på läraren och då ändras mitt beteende. Jag kan bli nervös av flera olika saker. Men ja tur iaf. att man kan göra det skriftligt. Jag och Malin började  prata om pappa present så i veckan får vi väl gå ner och fixa med den. Vi funderar på att göra som med mammas och då måste vi ha en hel del saker. Men vi får se vad vi hittar för nått när vi går från söder till norr. Känns bara så ont om tiden, för på vardagar blir det lite för sent och gå efter 4 för då får vi dela upp det och gå i helgen kan vi inte för på lördagen ska vi iväg till "grannen" och på söndag har inte affärerna öppet så länge och ja sen fyller han år, men ja vi fixar alltid tid till att gå i stan. Hoppas bara vi har Ronja här den dagen som han fyller år för han tycker det är så roligt med henne och det är ju klart vem skulle inte ha det men ja om inte annars så "bestämmer" jag att vi ska ha henne haha. 

Sen pratade vi om Tomas Ledin som vi ska se den 2 AUG. på sofiero och det ska bli skit kul. Vem bara inte om Linda ska med men annars blir det vi tre tjejer :) och vi får ta bussen dit och hem men det gör inget vi är många haha pappa kunde ha kört oss men man kan ju tänka sig så många som lär köra dit och vilka köer det lär bli så det blir nog lättare att ta bussen. 

Men det är låångt tills dess.


Glöm inte mina kära läsare att köpa lite fina smycken nu till BEACHEN 2012! Gå in på http://lindassmycken.storedo.com/ och beställ ett par fina halsband eller nått. Erbjudandet är snart slut så skynda på att fynda!


Nää nu ska jag fortsätta äta min Rocky Road innan den smällter bort :P


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards