Alla inlägg den 3 maj 2012

Av Jeanette ****s**** - 3 maj 2012 18:53

Var ute hos syrran fre-mån då mami och papi hämtade mig och lillsyrran :D 

DEt bjöds på grillning innan vi körde och även fika :)

En helt galen helg var det, inte en tråkig sekund inte :) fotade en massa och så fort jag fört över bilder och filmklipp så lägger jag upp det. Kan även hända att nått filmklipp läggs upp utan lösen, bilder på djuren och lite annat kommer upp. Men allt det i ett eget inlägg sen :P


Sen dess har jag varit hur duktigt som helst. Var hemma hos mormor och fixade hennes frys, tömde den på gammal mat innan jag gick över till kylen. Och ja hon hade en hel del som var gammalt. Ägg som var gamla, Rödbetor som var bruna och då var dom ju inte liite gamla :P hittade även en tacosås som var två år gammal haha ja så där bev en hel del som fick slängas. Ändrade om med hyllorna i kylen så det blev lite bättre iaf. När jag väl var klar så var där en tom hylla i frysen och en i kylen. haha inte dåligt.



Igår var bus här :) sen på kvällen tittade jag på Rookie Blue :)


Idag var bus är igen :D en massa roliga saker och minnen som man får av henne, man har iaf. inte tråkigt när man har henne. Hon älskar att sitta framför tvn och spela det ända dumma är att hon kan starta spelet själv vilket inte är så bra men annars sitter hon fint i sängen och spelar helt själv. Blev lite förvånad av att hon lyckade ta sig ut ifrån lägenheten och in i en bil. Men när tog det slut, hon kan gå rundor, hoppa och ta bilar :) alltid nått. 

Sen hade jag sällskap med Malin och bus ner till stan där vi sen skilldes åt, jag skulle på mitt håll och hon på sitt, men det hela slutade med att jag ringde när jag var klar så mötte jag upp dom igen. Var med dom hos tandis med bus innan vi gick och fikade :) 


Bokade en ny bok till min samling men den fick bli på engelska då det kanske inte kommer fler på svenska men jaja det går precis lika bra. Såg sen att dom gjort en nya version om första boken som kommer ut nästa vecka så den bokade jag den med. Ska bli så kul sen. Men jag får fortsätta och köpta nya böcker så fort man fått lönen vill ha alla nu :D


Nu ska det bli Rookie Blue innan Criminal Minds börjar :p


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards