Alla inlägg under maj 2012

Av Jeanette ****s**** - 10 maj 2012 19:32

Var på AF idag och det var helt ok, vi tog upp en hel del om vad mina planer för året är och ja förhoppningsvis löser sig allt. 

Mötte upp mormor på torget, var rundor och handlade lite. Träffade Jeralin :) så det blev lite pratandes där, hon kom oxå ifrån AF så det var lite roligt.


Det blev bussen upp ifrån stan mest för att det regnade, mormor tyckte det så inte mig emot för det var ju jag som fick bära alla påsarna :P  Hem, packade upp och sen fikade vi lite :)


Tebax hem för att ta det lugnt, skulle ner på biblan med Elin men papi behövde hjälp inne hos grannen, han fick inte rätt på tvn och boxen. Det hela slutade med att vi fick ringa comhem för dom hade inte skickat med det nya modemet så den nya boxen funkar inte. Men då slutade det hela med att mami och Elin kom in så fikade vi lite och hade det trevligt.


Nu är vi hemma igen och jag ska titta på lite serier är inget spec. på tv förrens 9 ;) 


-----------------------------------------

En jävla MEDALJ borde du ha,

som lever som du gör.

INGET får du bestämma

utan MÅSTE alltid fråga

om lov.

Jag tänker på dig ALLTID

och hoppas att du snart

inser att du EJ kan fortsätta

med detta och tar ett

STORT JÄVLA STEG

och gör det som blir bäst

för DIG!

Måste alltid PASSA TIDER

MEN det krävs två till

att dansa tango

så för helvete sluta

och tänk dig för!

-------------------------------------


Ta illa vid dig om du känner dig träffad för jag lär GARANTERAT säga detta till dig nästa gång du får för dig att tracka ner på NÅGON!



Nää nu blir det film :)



*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 9 maj 2012 20:41

Några gånger till i skolan med A-kursen så har jag MVG ! ! så jävla kul.

Det som började dåligt blir du perfekt. 

Fick veta i måndags i "skolan" att om jag ville redan då så kunde vi sluta och jag kunde få mitt betyg VG då men eftersom jag ska läsa B-kursen oxå så tyckte jag att då är det lika bra att köra på och göra ALLT i A-kursen så att man klarar B-kursen lika galant. C-kursen ska jag bara göra ett prov så fort B-kursen är klar så klart men klarar jag A och B så borde jag ju klara C :D


Går allt som det ska så borde jag kunda börja på högskolan efter sommaren! så håll tummarna :)




Det lär bli en försenad morsdag för mami.. måste vänta till slutet på måndaden typ men då blir det en överraskning jue :P hehe ska bara fundera på vad jag ska göra. Har några idéer men vet inte vilken som passar bäst. Men ja kan höra med henne lite vad hon skulle vilja göra om hon fick välja själv :P



Snart Grey :) lär väl bli en tidig kväll här, ska vara på AF i morgon bitti och sen ska man möta upp mormor så hon kan handla. Som tur är så tar hon sig ner till stan (med buss tack & lov) så jag behöver bara möta upp henne och ta med henne stan runt. Hon skulle behöva komma till maxi men det är lite jobbigt att bära på bussen och papi är upptagen. Men som tur är så bryr hon sig inte så mycket vart hon kommer så länge hon kommer ut, för det är bara vi som hjälper henne (tänker på mig och min familj) men jag oftas nuförtiden men det är av andra orsaker. 


Hinner jag med mina planer innan sommaren så är det bara till att välja vilken skola och det är inte det lättaste. K-stad står just nu högst upp mest för att byggnaden jag kommer vara i (isf.) är på första våningen ett STORT + för mig, H-stad vet jag inte för den skolan har jag inte sett men den kommer sist. Malmö är på andra plats mest för att jag inte vill gå i H-stad hehe men ja vi får se. Mami kommer hjälpa mig med det har en massa för- och nackdelar att gå igenom. Men allt i sin tid. 


Nu Grey och resten sen


Carpe Diem 


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 7 maj 2012 13:38

Idag har vi bus här :D Alltid roligt. Hoppas mina barn blir som henne, halv tysta och lugna, kan hitta på saker själv för annars får jag slänga upp dom till Malin :P hehe nä men mina ungar lär bli fantastiska så länge dom inte blir som jag var haha.


Ner till "skolan" idag och se hur det går. Ska kolla med henne om jag ska göra fler uppg. eller hon kan sätta betyg på mig så jag kan gå vidare till B-kursen (även om det inte känns så där positivt) men ja det löser sig. Ska även höra med henne om hon kan skicka in mina papper eller jag ska göra det för då måste hon skriva ut det. För ENG.B som jag läste förra året har inte kommit in fast läraren där sa att jo men det gör dt. men jaja lita på lärare? Nej för fan det går inte. 


Fick passa på att skriva nu innan bus kom in igen vilket hon nu gjort men ännu så länge så kommer in inte in hit alltid nått. Då hinner jag skriva klart :D


Ända sen Linda visade mig en helt otrolig sida så har jag suttit där helt fast och tittat på serier och olika filmern men nu har jag kommit så himla långt fram så när det väl visas på tv så har jag redan sett det. Väntar på den tredje säsongen av Rookie Blue som kommer den 24 MAJ och det är ju en hel evighet :P


Köpte en ny bok, jag har en hel serie av hennes böcker men jag orkade inte vänta på att dom skulle översätta den 14:de boken så den köpte jag på ENG. Och den lär jag börja läsa ikväll vilket innebär att jag garanterat kommer läsa klart den i morron kväll. Men då är det bara till att fortsätta kan ju köpa 15,16,17 och 18 oxå på engelska och sen får man se hur länge hon tänker fortsätta med böckerna. Förhoppningsvis så lär det väl sluta skit bra med att hon väljer en av killarna och gifter sig eller nått haha. Dom har gjort en film av första boken som jag har bokat, kollade på den och den är skit bra nu väntar jag bara på att den ska släppas så jag kan få hem den. One For The Money heter den och den är bara så grym.


Solen är framme som bara den nu (inte så bra) hatar sommaren, man blir så himla varm bara av att gå och handla :P nää jag föredrar vintern. Om inte annat så får det väl bli så att när det blir sommar så åker man på skidsemester :) haha


Nää nu ska jag hjälpa mami med maten eller med bus :) 


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 5 maj 2012 18:09

Idag bjöds grannarna på middag :D Det är alltid trevligt att träffa dom. Efter middagen blev det kaffe och kaka.

Gästerna har precis gått och jag ska sätta mig och titta på "One For The Money". Har förvisso beställt filmen men kan inte vänta 2 veckor på den. Så det ska jag göra nu och sen får vi se vad som händer ikväll.


Ha en trevlig lördag :)



*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 4 maj 2012 15:55

Här kommer en massa bilder ifrån när vi var på djurparken. Jag har några filmklipp också men jag har inte hunnit fixa dom så istället för flera olika så blir det en stor typ. Har även andra bilder ifrån när vi var ute och gick men dom tog jag med Elins mobil så dom läggs upp så fort hon har fört över dom :D 

Djuren var helt otroliga, dom var framme vid staketet och som ni kan se på några av dom så gjorde dom allt för att bli klappade :D Kaninen tyckte jag var jätte gullig men som ni ser på bilderna så fick jag inte till en riktig bra bild. Kameran ville ha staketet i förgrund istället för bakgrund som jag ville, det var jätte svårt med tanke på hur staketet var. Men jaja man ser han iaf :)


                                                                                                         


Även om parken inte var så stor så hade jag iaf. det jätte roligt. Om vi ska dit fler gånger så måste vi göra det när det är någerlunda fint väder så man kan fika eller nått.



*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 3 maj 2012 18:53

Var ute hos syrran fre-mån då mami och papi hämtade mig och lillsyrran :D 

DEt bjöds på grillning innan vi körde och även fika :)

En helt galen helg var det, inte en tråkig sekund inte :) fotade en massa och så fort jag fört över bilder och filmklipp så lägger jag upp det. Kan även hända att nått filmklipp läggs upp utan lösen, bilder på djuren och lite annat kommer upp. Men allt det i ett eget inlägg sen :P


Sen dess har jag varit hur duktigt som helst. Var hemma hos mormor och fixade hennes frys, tömde den på gammal mat innan jag gick över till kylen. Och ja hon hade en hel del som var gammalt. Ägg som var gamla, Rödbetor som var bruna och då var dom ju inte liite gamla :P hittade även en tacosås som var två år gammal haha ja så där bev en hel del som fick slängas. Ändrade om med hyllorna i kylen så det blev lite bättre iaf. När jag väl var klar så var där en tom hylla i frysen och en i kylen. haha inte dåligt.



Igår var bus här :) sen på kvällen tittade jag på Rookie Blue :)


Idag var bus är igen :D en massa roliga saker och minnen som man får av henne, man har iaf. inte tråkigt när man har henne. Hon älskar att sitta framför tvn och spela det ända dumma är att hon kan starta spelet själv vilket inte är så bra men annars sitter hon fint i sängen och spelar helt själv. Blev lite förvånad av att hon lyckade ta sig ut ifrån lägenheten och in i en bil. Men när tog det slut, hon kan gå rundor, hoppa och ta bilar :) alltid nått. 

Sen hade jag sällskap med Malin och bus ner till stan där vi sen skilldes åt, jag skulle på mitt håll och hon på sitt, men det hela slutade med att jag ringde när jag var klar så mötte jag upp dom igen. Var med dom hos tandis med bus innan vi gick och fikade :) 


Bokade en ny bok till min samling men den fick bli på engelska då det kanske inte kommer fler på svenska men jaja det går precis lika bra. Såg sen att dom gjort en nya version om första boken som kommer ut nästa vecka så den bokade jag den med. Ska bli så kul sen. Men jag får fortsätta och köpta nya böcker så fort man fått lönen vill ha alla nu :D


Nu ska det bli Rookie Blue innan Criminal Minds börjar :p


*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards