Alla inlägg under november 2011

Av Jeanette ****s**** - 22 november 2011 18:18

Går det?! ;)


Idag har man bara blivit slagen av bus och det gör inte lite ont iheller...

Busig som bara den är hon men ja hon e så gó när hon skrattar och har sig :)


Har fixat en jätte rolig app till min mobil.. en som berättar hur lång tid det är till JUL och det är exakt 1 månad 2 dagar 5 timmar och 30 minuter dit :) Herregud snacka om att längta dit.. Ska ut och köpa pappas present en dag och beställa mammas och kolla igenom vem som ska ha vad...



Ikväll blir det desp och comedy.



*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 21 november 2011 20:33

Igår kom Malin och bebben hit :) och då blev det inte så himla mycket gjort utan man satt mest och snacka.


Faster S var här en runda och det är alltid roligt när vi ses, hon har så mycket roligt att berätta :)




Idag har det inte hänt så mycket. Vaknade vid 10 och tänker "varför har inte mamma kommit med bus" men det visade sig att hon fortfarande sov. Mamma sa att jag skulle väcka henne så kvart i 10 går jag in och då blir hon sur på mig och vänder sig om och somnar om bara för att vakna själv 10. Jag tror att hon vill komma till mig men det ville hon inte, hon skulle inte till mamma iheller men så fort pappa kom så skulle hon dit.. Morfars tjej där ja ;)


Mamma, jag och Ronja gick till konsum och lilla bus gick helt själv dit och var så himla gullig. Hon vinkade till alla bilar som körde förbi :)


Ikväll fick jag hjälpa Elin med läxan vilket inte var så himla svårt får bara hoppas nu att det blev rätt...


En film ikväll kanske om det inte finns något roligare....


4 VECKOR KVAR!


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 19 november 2011 19:40
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jeanette ****s**** - 18 november 2011 22:09

En tidig morgon för vi skulle ut och shoppa lite ;)


Första stoppet blev ljusekulla där både mamma och mormor hittade lite. Sen blev det ÖoB där alla hittade något, jag hittade en kartongjulgran med godis i som jag tog till mig och Elin som vi kanske får i morron?! vem vet.. 

Sen inom Jysk en runda där vi hittade en jätte häftig Ren som sjöng så den ska jag köpa till pappa i julklapp och mamma och mormor hittade något till mig och Elin :) 

Inom Willys innan vi åkte hem. Vi åkte hemifrån vid 10 tiden och var hemma vid 2 igen...


Jag fick gå hem med mormor och hennes saker direkt så jag fick tre påsar (en mega stor från jysk, en willys och en ÖoB medans mormor tog blommorna) så jag fick bära allt i en hand och hålla mormor med den andra handen och man var helt slut i armen efteråt. Det är inte lätt att bära tre påsar som är tunga och gå med en snigel.


Idag åt vi MEGA stora pasta som mamma köpte och det var roligt :)


Vid 4 tiden började jag på Ronjas present och blev klar för 10 minuter sen, får hoppas att Malin tycker om dom för ännu så länge tror jag inte Ronja bryr sig så himla mycket om det inte iaf. när man får leksaker.


Nä men nu ska jag slänga mig i sängen är dödstrött efter allt pysslandet ;)


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 17 november 2011 18:51

Idag vaknade man vid 9 och kunde inte somna om igen fast att jag var riktigt trött... Men bus skulle komma så det var bara till att gå upp och få i sig lite koffein :)


Syrran och mannen kommer vid kvart över 10 och lämnar bus. Vi hade det roligt hon fick lite att äta för hon såg att morfar tog macka och då ville hon oxå ha men annars har hon bara busat hela tiden. Vi satt inne i vardagsrummet och rätt som det va så skakade Ronja sin vattenflaska så vattnet bara stänkte omkring henne (det mesta hamnade på mig) och när hon gör sina miner är det inte lätt att bli sur på henne oxå kollar hon bort på morfar och ser att han skrattar och vad gör hon då?! jo hon fortsätter och hon bara skrattade :) mosters lilla bus  


Vi fick filmer av Fabror E och Tant B :) jag hittade en hel del som jag ville ha och Elin några, till och med Malin hittade några :) Mamma ska kolla om det är några hon vill ha annars säljer vi dom.


Jag har börjat läsa Twilight böckerna igen eller ja jag började igår och nu är jag på den sista boken och har bara några kapitel kvar. De andra böckerna undrar du kanske nu?! Dom har jag redan läst klart och jag hinner inte till bibblan i morron eller i helgen och vet ännu så länge inte riktigt hur nästa helg ser ut så jag har börjat läsa om mina böcker fast att man nästan bara genom att kolla på dom vet vad som står i dom... Men ja snart är det jul och då kan man köpa en massa nya ;)


Nää nu ska jag fortsätta kolla rundor lite i brist på annat ;)


*Nettan* 

Av Jeanette ****s**** - 16 november 2011 11:15

Igår blev det inget bloggande och det var för jag hade helt enkelt inte tid. Hade en massa saker att göra innan jag och Elin skulle på bio.


Vi såg på Twilight maraton "TwiDay" och dom släppte in halv 4 och det var helt otroligt vad personalen gör för oss, så som bion var igår har den nog aldrig sett ut innan. Mellan filmerna hade vi en matpaus och sen bara en bensträckare men det var väldigt roligt :) Jag kan lätt gå och göra sånt fler gånger men då tänker jag ha en kudde med mig för det var inte världens skönaste stolar... Vi hade lite frågesport innan filmerna och det var roligt, även om jag aldrig svarade på en enda fråga men ändå. Breaking Dawn startade 10 över 12 och slutade 10 över 2 trodde vi för vissa gick och eftertexten kom men där kom mer efter texten så alla stod stilla för att se det med. Sen började vi vår vandring hem och var hemma 20 över 2 och klockan var halv 3 innan man somnade och jag trodde att jag aldrig skulle somna för jag var inte trött överhuvudtaget men det räckte med att jag la huvet på kudden så somnade jag :)


Tack så himla mycket min älskade lillasyster för att du ville gå och jag är väldigt stolt över dig som ändå orkade upp för att vara i skolan 8 :)


Ska vi göra sånt fler gånger får vi hoppas att det är på ett lov eller det är en helg.


--------------------------------------------------------------------------------------------------


Idag ska jag bara ta det lugnt och vila upp mig är så himla trött... I morron kommer bus så man måste vara pigg ;) hehe nä nu kan jag inte sitta här och slappa har en massa att fixa till lördag.


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 14 november 2011 12:43

Och det kommer gå väldigt sakta.... 


Mamma väckte mig tidigt men jag vände på mig och somnade om, en stund senare kommer Elin in och tar en tröja (i hennes nya affär som smidigt nog ligger på mitt rum i MIN garderob) men som man ofta hör "syskon delar på kläder och strunt ofta" Vilket säkert är sant men det innebär att nu måste jag köpa en hel del nya kläder för när jag bestämt mig för ett plagg så har syrran redan tagit det. Men iaf. somnade om igen och flyger av sängen när Malin och gänget står i dörren och ut och sätter mig i köket och försöker se pigg ut men det lyckades nog inte så bra för Emilia hjälpte mig genom att lägga sina händer på mig (kändes som en kalldusch)


i skrivandes stunder sover bus i sängen bakom mig och Emilia spelar spel i köket :)


Till midda idag blir det våfflor :) och det ska bli så himla gott... Mormor och E kommer vid 2 - 3 tiden och Malin innan eller efter och sen ska vi äta. Nästan hela familjen men ska bus äta blir det trångt, för med hennes långa armar kan man inte sätta något inom en viss radie för då tar hon det och antingen åker det direkt ner på golvet eller in i munnen innan hon spottar ut det.


Ska bestämma en dag då jag får ta ut mormor på en liten shoppingrunda så hon kan köpa present till bus som blir 1 år på lördag :) herregud vad tiden går... Snart sitter man väl själv och har barn och barnbarn och är gammal som gatan ;)


nää nu till bättre saker... som jag faktist just nu inte kommer på.. hm jaja nu ska jag kolla upp ett par saker tills M kommer.


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 13 november 2011 15:11

Idag är det Pappas dag! och precis som födelsedagar väljer han!

Så ikväll ska vi mumsa på Chokladpudding :)





Ska fortsätta med Ronjas födelsedagspresent vilket inte är helt lätt för att välja ut några bilder på henne går inte så syrran får hjälpa mig och kan inte hon får mamma och pappa hjälpa mig.

Ovido - Quiz & Flashcards