Alla inlägg under november 2011

Av Jeanette ****s**** - 12 november 2011 20:30

Idag var vi i Skånes lilla bortglömda håla ;) hehe vi var i Skånes Fagerhult för att fira Mila som blev 13 år!

Och det var väldigt roligt och trevligt :)


Dagen började med att jag och Elin gick ner till gymnasiemässan för hon ville kolla en sak med filborna. När vi kommer ner ser vi att det är lång kö till lärarna så vi går till Rektorn som står lite avsides (tror inte ens han skulle prata med någon utan kanske bara kolla läget) men vi gick till honom. Syrran trodde han var svensk för S var kanske ett smeknamn men det var det inte :) Han kände igen mig så man kan ju undra hur många gånger jag var hos rektorn ;) Efter frågan frågar han Elin vilket annat program hon funderar på och när hon säger Barn- och Frtitidsprogrammet svarar han med "Jaså syrran drar dig dit?" Haha något sånt skulle jag aldrig göra men var roligt att Rektorn kände igen mig. Vi sa iaf. Hejdå och gick ut efter typ 10 minuter. 


Sen åkte vi allihoppa till Linda och Mila :) 


Innan vi åker hem kör vi inom godisflyget och köper lite godis och det visar sig att dom även har en buss nu oxå så jag och Elin gick in där efter vi köpt godis för att titta lite och det var helt sjukt vad mycket dom har... Man kom till godislandet :)


Nu ska jag fortsätta titta på film. 


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 11 november 2011 14:42

Idag blev det en tidig morgon som sagt. Vi satt uppe rätt länge igår och pratade vi tre vuxna ;) och hade det kul tycker jag iaf. klockan var närmare halv 2 innan jag somnade och blev väckt halv 6 av syrran och bus. Upp och ta på sig och se till så att väskan var packad och inget glömt och sen hjälpa Malin för att kunna ta bussen halv 7 ner till knutan. Det var väldigt länge sen jag gick upp så tidigt efter bara några timmars sömn. Sist var det på skidresan. Men iaf. ner på knutan och in för att köpa läkerol (som jag glömde i syrrans påse) men jaja och vars en dricka för vi hade tänkt äta frukost på tåget men det blev inget för jag var helt hyper och Malin sov nästan och Ronja sov faktist. Den vagnen vi satt i hade ingen varme så man satt och frös hela vägen till malmö :(

Var med på M´s föreläsning och det var inte så himla kul hon första som pratade var helt snurrig men ja jag behövde ju inte lyssna som tur va för det gjorde jag inte ;)

Lite fika sen när den var slut och sen gick jag och Ronja ut lite medans Malin hade sin sista lektion :)


Sen tåget hem igen och Malin hoppar av i Landskrona för N´familjen skulle till K för kalas :)


Så jag åkte vidare till knutan helt själv :) När vi kommer fram så väljer jag naturligtvis helt jävla fel trappa och tar den som luktar kiss... Att jag aldrig lär mig. Gick nästan rakt på väktarna som stod där men det är en helt annan femma.


Nu tänker jag ta det lugnt och fixa till bilderna till bus :) 


Veckan hemma hos syrran; Det hände en hel del men jag hade det faktist jätte roligt :) roligast måste vara vårt samtal mitt i natten eller vad säger ni? Det kan vi göra fler gånger :)

Älskar er allihoppa!


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 10 november 2011 20:02
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Jeanette ****s**** - 10 november 2011 19:47

Idag fick vi sovmorgon av Ronja med blev ändå väckta av allt andra. 

Igår tittade vi på film och Ronja vaknade till vid 10 och ville inte somna om för vi hade ju chips på bordet och det skulle hon oxå ha. Ingen annan fick ta för det var bara hennes och tog man så skrek hon ända tills hon fick burken. Sen somnade vi tre i soffan i en timme eller nått sånt och klockan var närmare 2 innan Malin och Bus gick in och jag kunde lägga min :)


Första rundan man blir väckt är vid 6 för K´s väckarklocka ringer, andra och tredje gången för att E kommer in. Långt om länge somnar man om en stund till eftersom Malin och Bus inte var uppe än. Dom kommer in vid 10 och jag slår upp ögonen till en leendes Ronja mitt i planeten :) 


Efter frukost (lussebullar) så gick vi till Maxi och handlade lite och smarta jag tänkte att istället för att ha flera olika påsar att bära så tömde jag mig träningsväska så tog vi den med och det var skit bra för läsken åkte ner i den och lite annat det var bara två tre saker som inte fick plats så det fick ligga i en påse. Bort till Lidl för jag ville ha jultomteklubba men tog även en jultomte som jag och M ska dela på ikväll hade vi tänkte men det blir kanske inte så.


Snart är det Criminal Minds och det ska blir så kul att se förhoppningsvis :) Sen får man lägga sig för det blir tidigt i morron ska sitta på bussen kvart i 7 för att ta tåget 10 över ner till Malmö. Varför man kan fråga? Jo för jag är så himla snäll så jag åker med syrran ner för hon ska ha lektion så ska jag ta hand om Bus :)


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 9 november 2011 19:17

Nästan hela dagen idag har gått åt till att baka.

Först bakade vi lussebullar :) och sen kanelbullar och efter maten gjorde Malin degen till -Mjölk kanelbullarna och sen fixade hon och A det tillsammans medans jag försökte leka med bus som inte ville vara i något annat rum än i köket där hennes mamma var :) men vi hade roligt ändå vi lekte med plastpåsarna :) 

Ikväll blir det Grey och några lussebullar :) men inte alla för några ska jag och Malin och bus ha med oss ut i morgon när vi ska ut och promenixa. 


I morse hade jag Ronja en stund själv och det var väl lugnt. Jag fick gå in till henne och lägga mig i sängen och när hon vaknar och tittar på mig med sina blåa ögon blev man pigg och glad :) Efter lite mysande och strypandes (Ronja la sig på min axel man armbågen rätt i halsen) gick vi upp, jag värmde hennes välling och vi satte oss i soffan och gosade :) När hon e helt nyvaken är hon helt god. Sen försökte jag leka med henne men det ville inte hon utan hon tyckte vi skulle sitta i soffan, jag blev hungrig så jag tog en macka som naturligtvis bus skulle ha så jag fick ta en ny för allt mitt är ju hennes eller hur var det ?! 


I morgon blir det en skön dag ute med syrran och bus (solsken eller regn jag ska UT) hehe


6 VECKOR TILL JUL!!!!!!


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 8 november 2011 19:07

Och det är väl sådär.

Dagen började tidigt för min snälla pappa körde mig till syrran så det var ju bara till att gå upp. Min snälla mamma gav mig en massa medicin så jag lär väl klara av att vara här ;) 

Idag tvättade jag med syrran och sen tog vi bussen ner till biblan (det blev inte något med mig och Elin igårn så vi får ta vår fika en annan dag) för att lämna tillbaka boken och sen gick vi till knutan för att fylla på kortet och då passade vi på att ta ett nytt fodral till mormor för hon behöver en ny. Efter det tog vi bussen till hemköp och gick där en runda och sen in på Netto innan vi gick hem. Promenaden hem var lugn och skön men som sagt bara lugnet före stormen ;) 

Väl hemma fick vi börja på maten så vi kunde äta, sen satte jag mig i soffan och försökte fixa bilderna. Det har jag nu suttit med nu i över en timme och jag har kommit lite närmare målet ;) Syrran ska bara kolla bilderna jag valt och se om hon kanske kan få det till att bli färre är uppe i 55 ca och så många kommer jag inte använda men åandra sidan kan jag ha de andra till jul eller nästa år. Vem vet?!


Ikväll ska vi se film om en pingvin eller nått kommer inte ihåg men enligt syrran ska den vara bra :)


Imorron ska jag som sagt passa Ronja tidigt på morgonen så vi får se vad mammagrisen tycker om det ;) vem vet när Malin kommer hem igen har jag kanske blivit knäpp ;) 


Nää nu tänker jag ta en macka är lite hungrig 



*Nettan* 

Av Jeanette ****s**** - 7 november 2011 11:14

Idag blir det biblan med E för att lämna tillbaka alla böckerna och sen kanske jag bjuder på en efterlängtad fika vi två bara eller så köper vi hem vi får se ;)


I morgon ska jag hem till M för dom behöver barnvakt tidigt på onsdag och då underlättar det om man sover över :)


På onsdag blir det hemma själv med bus en stund och sen ska vi baka. Ska försöka få med M till en affär behöver fler kläder nu när jag rensat ut min garderob :)


På torsdag vet jag inte riktigt vad som händer, Framtid kanske eller nått beroende på vad M säger.


På freda ska jag med M till Malmö och passa R medans M är i skolan och det ska bli kul. Tänkte gå till Triangeln med bus för att kolla lite vem vet dom kanske har rea eller nått annat roligt :)

Efter Malmö åker vi nog hem till mig tror jag men jag vet inte ännu och då kommer jag hem :)


På lördag ska vi till Skånes Fagerhult för att fira en av min älskade systerdotter som blev 13 år den 3/11! 


Och sen är det söndag och vad gör man då?! ligger halvt död i sängen tror jag. Har magsår och har haft det nu ett bra tag men ja vad ska man göra det är bara att köra på :) blir det värre får jag gå till doktorn.


*Nettan*

Av Jeanette ****s**** - 5 november 2011 21:45

Idag var vi inne hos grannen och åt mat. Vi var där halv 5 och kom hem 9, det var inte dåligt det men vi hade det trevligt :) 


Det blev smörgåstårta med leverpastej och jordgubbar och en massa annat. Jag äter inte leverpastej men det tårtan var jättegod så det var ju intressant. Till efterrätt blev det en spöktårta :)


Vi pratade och hade det jätte trevligt som man alltid har :)



*Nettan*

Ovido - Quiz & Flashcards